Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
Яхт Клуб Созопол / Заведения

Yacht Club Sozopol не е просто марина, на която можете да оставите яхтата си. При нас ще откриете едни от най-добрите заведения за хранене и забавления в Созопол. Тук може да похапнете вкусно и да изпиете студен коктейл с гледка към морето и лодките.

Ресторант Azahar

 

Ресторант Азар предлага луксозна и спокойна обстановка, подходяща за обяд, вечеря или бизнес среща. Тук ще откриете добро обслужване и традиционни вина и специалитети от различни региони на Испания. Ресторантът работи с някои от най-добрите испански производители на месо и продукти, отличени с редица международни награди.

 

Престоят в ресторант Азар ще ви покани в Испанския кулинарен свят.

 

Разберете повече за ресторант Azahar!

Ресторант Spices

 

Търсите ли вкусни, средиземноморски специалитети, интересно поднесени салати, паста или риба? Ще ги откриете в ресторант Spices. Разположен на две нива ресторантът предлага на своите гости голямо разнообразие от специалитети, допълнени с походящи вина и сервирани в уютна атмосфера с гледка към морето. Тук може да се насладите на вкусна вечеря, компанията на любимите си хора и невероятните залези, който Созопол посреща всяка вечер.

 

Разберете повече за ресторант Spices!

Sound Café

 

Представете си, красив залез над морето, Вие с вкусен коктейл в ръка, в приятна компания, слушайки готина DJ музика. Партито продължава до късните часове на нощта, а компания ви правят красиви танцьорки. Всичко това ще откриете в Sound Café – един от най-добрите барове в Созопол. Партито е тук и включва гост изпълнители, танцьори и много забавление.

 

Разберете повече за Sound Café!