Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Swift Trawler 50

Swift Trawler 50

Флагмана в линията, радост за тези, които преоткриват традициония траулер, версията за 2016 на Swift Trawler 50 предлага по-голямо вътрешно пространство и повече светлина. За романтични или семейни уикенди, тя привлича всеки от екипажа със своите интелигентно проектирани съоръжения и лесното им управление.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

В резултат от сътрудничеството на Bеnеteau Powerboat, архитекта Мишел Жубер и дизайнера Пиер Фрутсши, Swift Trawler 50 се отличава с модерен силует, подчертан от плавните очертания на флайбриджа, нов дизайн за 2016. Нейният корпус е специално проектиран за IPS двигатели (2 IPS 600), като тази яхта за дълги разстояния съчетава изключителна стабилност и маневреност. Високите перила, ограждащи палубата, засилват безопасността на движение на борда.

ИНТЕРИОР

Практична и умело проектирана, Swift Trawler 50 максимизира автономността, за да даде възможност за пътуване на дълги разстояния. Предлага се с три големи двойни каюти или две двойни, заедно с офис с допълнително спално място, с прекрасна U-образна кухня и е оборудвана с пералня и сушилня. Покритията и изборът на съвременна декори контрастират с класическия махагон, създавайки много по-елегантен интериор.

БЪРЗО И ЛЕСНО

Лодка, при която всеки детайл е проектиран да се справи с тройно предизвикателство: далечни разстояния, безопасност и удобство.
От двама до осем души, за кратки или дълги плавания, Swift Trawler 50 е лодка за океански приключения.

ОБОРУДВАНЕ

Високото ниво на оборудване като джойстик за маневриране, електрически шпил с лебедки,  улесняващ акостирането, камери на борда за контрол и хидравлична платформа за спускане на яхт тендъра, правят плаването и маневрите безопасни. Добре замисленото пространство за хранене до зоната за управление може да бъде превърнато в място за наблюдение при дълги плавания. Отвор между кухненската зона и флайбриджа улеснява достъпа до горната палуба.

МЕСТА ЗА НОЩУВКА

Swift Trawler 50 се предлага в два варианта: с три двойни каюти или с две двойни каюти и офис, допълнително легло и главна каюта. Идеално разположена в средата на лодката, банята в главната каюта е с отделени душ и тоалетно помещение. Каютата за гости е просторна и светла. Разтегателният диван, скрит зад завеса, става салон и допълнително спално място.

БЕЗОПАСНОСТ

Цялата палуба е заобиколена от високи перила. Пътеките са по-широки. Както от мостика, така и от щурвала има изключителна видимост. Стълбата от палубата към вътрешните помещения се спуска леко, осигурявайки достъп до каютите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 14.99
Дължина на корпус: 13.33
Ширина на корпус: 4.65
Водоизместимост: 16000
Капацитет на резервоара за гориво: 2700
Капацитет на системата за прясна вода: 800
Максимална мощност на двигателя (КС): 870
Двигател: вграден двигател
CE Сертификат: B14/C18