Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Swift Trawler 44

Swift Trawler 44

Шикозна и модерна, Swift Trawler 44 е комбинация от най-доброто, което тази лодка може да предложи. Тя е бърза и издръжлива, предназначена за океанско плаване. Чувства се в свои води навсякъде, а енергийната ѝ ефективност я превръща в световен лидер в категорията ѝ.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Swift Trawler 44 е резултат от съвместната работа на Beneteau, архитект Michel Joubert и дизайнера Pierre Frutschi. По вода, полу-потопеният ѝ корпус създава приятни усещания при всякаква скорост, както и страхотна стабилност, тъй като спира вълните. Тя е вечно елегантна, съчетаваща класически стил и модерност.

ИНТЕРИОР

Проектиран с цел разширяване на живущото пространство, интериорът на  Swift Trawler 44 е изпълнен със светлина. Съоръженията ѝ са с различни функции и има голям брой места за съхранение. Каютите й приличат на стаи, а в няколко стъпки разтегателният диван превръща салона в стая за гости. Ергономична командна станция и антирефлексно стъкло повишават безопасността при движение. Махагонът добавя класически и същевременно модерен вид, създавайки приятна атмосфера.

БЪРЗИНА И БАЛАНС

Каквото и да мислите за пътуване на дълги разстояния и до която и да е точка, Swift Trawler 44  е подходящ за всичко. Добре балансирана лодка, която осигурява неповторимо усещане за безопасност и наслада.

БЕЗОПАСНОСТ

С безспорно любим корпус, Swift Trawler 44 се адаптира към всякакви морски условия и може да достигне максимална скорост от 24 възела. Пътеката отдясно на борд и флайбридж стълбата са добре защитени.

АВТОНОМНОСТ

Отличното изпълнение на Swift Trawler 44 гарантира впечатляващ разход на гориво: между 12 и 19 възела тя работи по един и същ начин.

ФЛАЙБРИДЖ

Огромната флайбридж зона и кухненската част увеличава пространството за релакс на борда. Централната конзола за управление е с изключителна видимост. Споделете удоволствието от плаването на мостика на Swift Trawler 44.

ЖИВОТ НА БОРДА

Големи корпусни илюминатори къпят каютите в светлина. Разтегателен диван, отделен със завеса, превръща салона в място за лично пространство и създава трета каюта за няколко секунди.
Огромният кокпит е истинско място за живеене, което да ви подслони от вятъра, благодарение на защитна врата.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 13.88
Дължина на корпус: 12.17
Ширина на корпус: 4.25
Водоизместимост: 10870.00
Капацитет на резервоара за гориво: 1400
Капацитет на системата за прясна вода: 640
Максимална мощност на двигателя (КС): 600
Двигател: вграден двигател
CE Сертификат: B12/C14