Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Swift Trawler 34

Swift Trawler 34

Swift Trawler е атрактивно наречена “бестселър”, създадена за океански преходи и удобна за дълги круизи. С повече от 350 лодки на вода, създавайки уникални преживявания, като добре познатата Great Loop, Swift Trawler 34 се гордее с характеристики, които я правят безспорен лидер на пазара.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

В резултат от съвместното сътрудничество на JoubertNivelt и Beneteau Powerboat, Swift Trawler 34 е построена на полу-потопен, атрактивно разкроен корпус. Тя винаги е удобна за плаване, с широк диапазон на скоростта и може бързо да достигне над 20 възела скорост. Предлага се с или без командна станция на мостика.

ИНТЕРИОР

Swift Trawler 34 има иновативна асиметрична палуба, която оптимизира вътрешното оформление, правейки живота на борда по-комфортен. С два метра височина, две двойни каюти, салон, който се превръща в допълнителна каюта и широк и функционален U-образен кухненски кът, вътрешните помещения изобилстват от пространство. Топъл махагон се комбинира с тъмнокафява тапицерия, създавайки елегантна обстановка, а вие ще оцените многото възможности за изразяване на индивидуалност.

БЪРЗИНА И НАХОДЧИВОСТ

Убедително издръжлива, Swift Trawler 34 предлага елегантност и стил на живот.
Тя безпроблемно обединява стил, комфорт, бързина в ход и енергийна ефективност.

ЖИВОТ НА БОРДА

Разтегателен диван отделен със завеса оформя трета каюта за секунди. Допълнителната звукоизолация, многото хитри складови помещения, както и високото ниво на оборудване в кухнята превъщат в удоволствие живота на борда.

АВТОНОМНОСТ

Първокласният корпус на Swift Trawler 34 я прави най-икономичната лодка в категорията: от 12 до 19 възела тя демонстрира изключително висока ефективност с разход от 0,4 литра за една морска миля.

ФЛАЙБРИДЖ

Флайбриджът е едновременно уютен и изключително просторен, със салон с капацитет до четирима души. Конзолата за управление дублира всички уреди вътре и предлага изключителна видимост. Swift Trawler 34, версия Sedan, разполага с пространство за багаж, побиращо 2.80 m яхт тендър (гумена лодка) или просторна зона за слънчеви бани.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 10.98
Дължина на корпус: 9.98
Ширина на корпус: 3.98
Водоизместимост: 7450
Капацитет на резервоара за гориво: 800
Капацитет на системата за прясна вода: 320
Максимална мощност на двигателя (КС): 425
Двигател: вграден двигател
CE Сертификат: B8/C10/D11