Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Swift Trawler 30

Swift Trawler 30

Най-новият член в семейството на яхтите за дълги разстояния, Swift Trawler 30  е с отличен баланс между стил и мореходност. Това е пътническа лодка, която е най-малката в серията си. Има много нововъведения и е на първо място, когато става дума за самоуправление.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Несъмнено стилните, модерни и въпреки това безопасни черти на Swift Trawler 30 ú придават характерен вид. Проектирана за дълги разстояния, както и за да се насладите на миговете на котва, тя е иптимално открита лодка.
Невероятно находчиво е как задната главна каюта се превръща в просторна тераса над морето. С лаундж кът и зона за управление, флайбриджът се превръща в любимо място на борда.

ИНТЕРИОР

С добавени модулни приспособления и отвори,  Swift Trawler 30 залага на комфортен начин на живот, много простор и светлина, създаващи ефирност. Може да се адаптира към всички конфигурации на екипажа, благодарение на сгъваемите седалки,  разтегателния диван, както и на находчиво проектираната маса, плъзгаща се под седалките, които разширавят по този начин пространството. Откроява се в категорията си, защото предлага истинска баня при вариант само с една каюта.

БЪРЗИНА И НАХОДЧИВОСТ

Пригодена за открито море, Swift Trawler 30  е изненадващо удобна за живеене, а самоуправлението й и многото съоръжения вдъхват увереност, което прави живота на борда много по-лесен.

БЕЗОПАСНОСТ

С парапети навсякъде, високи платформи и голяма, добре защитена пътека на десния борд, сигурността на движение на борда е много по-голяма. Панорамната гледка от командната станция е уникална за този тип лодка и ви дава толкова увереност по вода, колкото и удоволствие.

ЕРГОНОМИЧНОСТ

Изключително иновативно, задната част на кърмата се отваря, за да увеличи размера на кокпита с 5 m², превръщайки го в тераса над морето. Сгъваема подвижна стълба освобождава още по-голяма част от пространството в кокпита. Подвижната флайбридж маса позволява модулна организация на горната палуба.

АВТОНОМНОСТ

С автономност от около двеста мили при пълна скорост (14/15 възела) и голям капацитет на резервоара за вода, Swift Trawler 30 ще ви отведе до места, където друг плавателен съд с подобен размер не би се осмелил. Тя е с висока ефективност и изключително икономична.

ЖИВОТ НА БОРДА

Swift Trawler 30 е налична в две версии: с една или две каюти. Тази с една каюта предлага повече удобство на борда си, а отделната баня си е истинско преимущество.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 9.99
Дължина на корпус: 9.58
Ширина на корпус: 3.53
Водоизместимост: 6000
Капацитет на резервоара за гориво: 700
Капацитет на системата за прясна вода: 300
Максимална мощност на двигателя (КС): 370
Двигател: вграден двигател
CE Сертификат: B8