Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
MONTE CARLO 6S

MONTE CARLO 6S

Елегантна във всяко отношение, Monte Carlo 6S е последната в премиум линията, създадена от Beneteau през 2013 г. Тази култова спортна версия на Monte Carlo 6 е създадена за силни усещания. Впечатляващият флайбридж затвърждава луксозния профил на яхтата.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Твърдият покрив се вписва безпроблемно в стройния силует на Monte Carlo 6S, превръщайки я в емблема за стил и елегантност в морето. Оборудвана с два двигателя Cummings 600, тя достига максимална скорост 28 възела, което гарантира истинско удоволствие. Високо ефективна, системата Zeus осигурява 30% икономия на гориво в сравнение с други яхти в тази категория.

ИНТЕРИОР

Перфектно проветрива от отварящия се люк, основното ниво естествено свързва салона, зоната за управление и кухнята. С отлично разпределение на пространството, луксът на вътрешното обзавеждане ще ви грабне от пръв поглед. Разположени под основното ниво на Monte Carlo 6S са трите великолепно проектирани каюти, със самостоятелни бани, предлагащи стилно настаняване за собственици и гости.

ВАШЕТО СПОРТНО БИЖУ

Разкривайки спортно-елегантен вид от кърмата до носа, Monte Carlo 6S зададе нови стандарти за лукс в този клас яхти. Перфектната комбинация от V-образен корпус с два единични двигателя я прави надеждна и удивително красива лодка.

ФЛАЙБРИДЖ ЗОНА

Оборудвана със задължителните неща по отношение на комфорт и спокойствие, огромната флай-зона е с капацитет до 4 човека, настанени сред удобство и лукс. Салонът на открито се превръща в огромен шезлонг за нула време.

ИНДИВИДУАЛНОСТ

Може да придадете индивидуалност на много от детайлите на Monte Carlo 6S, избирайки кухненски плотове и мивки в банята от класически италиански мрамор. Налице е също така възможност за избор на дървесен декор между светъл рустикален дъб и топъл по-тъмен орех. Големият избор на цветове за корпуса е част от опциите, които персонализират яхтата според вашите желания.

МЕСТА ЗА СЪН

Monte Carlo 6S може да се похвали с уникални решения за уединени помещения. Широката главна каюта в задната част е със самостоятелна баня с луксозен зонален душ, както и с отделна тоалетна. Обзавеждането във ВИП каютата и тази за гости е изпипано и съобразено с легла, които могат да се поставят по различен начин. Многото панорамни гледки и изтънчените покрития потапят тези уединени помещения в уникална атмосфера

УПРАВЛЕНИЕ

В центъра на главната палуба, зоната за управление се радва на особено приятно осветление от отварящия се илюминатор отгоре. Предлагащо чудесна видимост, еднокомпонентното предно стъкло прави пътуването безопасно. Monte Carlo 6S е снабдена с модерни навигационни системи, с 16 ” или 24″ Simrad екрани. Управлението се осъществява от изключително удобния кожен стол.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 18,35
Дължина на корпус: 15,97
Ширина на корпус: 4,88
Водоизместимост: 19 628
Капацитет на резервоара за гориво: 2 x 1100 l
Капацитет на системата за прясна вода: 2 x 400 l
Максимална мощност на двигателя (КС):
2 x 600
Задвижване: двигател Cummins QSC 8.3 Zeus
CE Сертификат: B14/C16/D16