Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
MONTE CARLO 6

MONTE CARLO 6

Monte Carlo 6 е върховното постижение в премиум линията, създадена от Beneteau през 2013 г. и спечелила и най-взискателните яхтсмени. Избрана за лодка на годината в категория “флайбридж до шестдесет фута” на Motor Boat Awards, Monte Carlo 6 печели в своята категория чрез стил, услуги и топ качество на изработката.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Monte Carlo 6 има атрактивен дизайн на корпуса и кръгли, елегантно изработени странични отвори – отличителен белег за класика. Разпознаваема веднага, тази великолепна моторна яхта се характеризира с луксозно оформения си флайбридж. Оборудвана с два двигателя Cummins 600, Monte Carlo 6 достига максимална скорост от 28 възела и притежава пълната мощност за динамично ускорение.

ИНТЕРИОР

Monte Carlo 6 може да се похвали с просторни вътрешни зони и оформление, съчетаващо удоволствието от времето заедно с възможността за уединение. Качествени материали и елементи, изпипани до най-дребния детайл предлагат уникален начин на живот за лодка с този размер. Интериорът разкрива просторен и открит дизайн, естествено свързващ кухненската част в центъра на яхтата с огромен салон и зона за управление. С три внушителни каюти със собствени бани, долната палуба е образец за лукс.

ЗАВЕТЪТ НА MONTE CARLO YACHTS

Водеща в премиум линията на Beneteau, Monte Carlo 6 предлага множество решения, наследявайки емблематичните Monte Carlo Yachts.

ФЛАЙБРИДЖ

Заслужаващ похвала като най-просторен в своята категория, мостикът на Monte Carlo 6 е проектиран като ключово място на борда. С невероятно оборудване, дизайнът му напомня на огромна тераса с вградена кухня. В големия салон могат да се настанят удобно до десет души. Насладете се на големите шезлонги или под сянката на T-образната тента.

ИНДИВИДУАЛНОСТ

Може да придадете индивидуалност на Monte Carlo 6, избирайки кухненски плотове и мивки в банята от класически италиански мрамор. Може да изберете модерни дървесни декори като светъл дъб или по-топъл орех. Цветът на корпуса може да бъде избран измежду различни нюанси.

МЕСТА ЗА НОЩУВКА

Огромната луксозна главна каюта е окъпана в мека светлина, проникваща през двата илюминатора от двете страни. Тя е със самостоятелна баня с възможност за луксозен зонален душ. Двете каюти за гости са изключително просторни и могат да се приспособят според пасажерите, разделяйки двойните легла в две единични. Те също са със самостоятелн санитарен възел.

УПРАВЛЕНИЕ

Разположен в средата на главната палуба, командният пулт е оборудван с най-новите технологии.  Има големи 16” или 24” SIMRAD екрани, които осигуряват цялата необходима информация при плаване. Предното стъкло от една част предлага невероятна видимост, а изключително удобната капитанска седалка Besenzoni е с вграден контролен пункт. Цялата командна зона е с иновативен дизайн.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 18,35
Дължина на корпус: 15,97
Ширина на корпус: 4,88
Водоизместимост: 19 840
Капацитет на резервоара за гориво: 2 x 1100 l
Капацитет на системата за прясна вода: 2 x 400 l
Максимална мощност на двигателя (КС):
2 x 600
Задвижване: двигател Cummins QSC 8.3 Zeus
CE Сертификат: B14/C16/D16