Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
MONTE CARLO 5

MONTE CARLO 5

Monte Carlo 5 затвърждава печелившия дух на линията. Този традиционен модел се отличава с елегантност на конструкцията, внимание към детайла и добре изпълнен италиански дизайн. Успешно съчетавайки ноу-хау и технологично лидерство, Beneteau проектира моторна яхта, чиито качества умело наследяват традицията на Monte Carlo Yachts.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Вдъхновена от средизеноморския дух, Monte Carlo 5 е с уникален класически дизайн. Проектирана като истински луксозен дом на вода, широкият и сенчест флайбридж съчетава зоната за управление с места за релакс и слънчеви бани, външен кухненски кът – перфектното изживяване на открито. Елегантността на корпуса в едно с двигателите Volvo IPS 600 са гаранция за спокойно плаване в пълна безопасност.

ИНТЕРИОР

Напълно прибиращата се стъклена врата безпроблемно свързва откритите и закритите пространства, така че салонът се приобщава към откритата палуба. Срещуположно седящите места провокират приятелски разговори в луксозната атмосфера. Трите каюти и две бани предлагат качествено настаняване, с акцент върху детайла, на всеки от шестимата пасажери. Изборът между модерен светъл рустикален дъб или по-тъмен топъл орех предлага много начини за персонализиране на интериора.

СИЛЕН И ВЕЧЕН

Първа от гамата, Monte Carlo 5 е неин водещ модел, олицетворяващ вечна елегантност, характерна за качествения италиански дизайн във всеки детайл.  Класическа и новаторска, тя обещава високо ниво на плаване и чудесни престои.

ФЛАЙБРИДЖ

Зашеметяващият флайбридж на Monte Carlo 5 е обзаведен като отделно ключово място за отдих. Той разполага с възможност за открит кухненски кът, в който може да се постави грил скара.

МАТЕРИАЛИ

Внимателният избор на материали в хармония от цветове и текстури правят Monte Carlo 5 изключителна яхта. Деликатният финиш на мебелите, ръчно шитите кожени детайли и внимателно подбрани елементи разкриват високия стандарт и прецизност на Beneteau.

МЕСТА ЗА НОЩУВКА

Главната каюта и ВИП каютата, разположени под палубата, са оформени като два луксозни апартамента със самостоятелен санитарен възел и отделна баня. Поглезете се в простора на бляскавата и уютна обстановка.

УПРАВЛЕНИЕ

Пултът за управление има два изключително модерни 16″ монитора и предлага изключителна видимост благодарение на еднокомпонентната структура на предното си стъкло. Кожена седалка, проектирана специално за гамата, е несравнима по своя комфорт.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 15,10
Дължина на корпус: 13,25
Ширина на корпус: 4,27
Водоизместимост: 14 238
Капацитет на резервоара за гориво: 2 x 650 l
Капацитет на системата за прясна вода: 2 x 300 l
Максимална мощност на двигателя (КС):
2 x 435
Задвижване: двигател Z drive / Volvo IPS
CE Сертификат: B12/C14/D16
Иновация: IPS