Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Gran Turismo 50

Gran Turismo 50

Gran Turismo 50 съчетава удоволствието от бързото плаване и споделянето на уникални моменти със семейство и приятели в невероятно бляскава и луксозна обстановка. Обещава незабравими моменти в ход и на котва.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Със семпли линии и спортен силует, Gran Turismo 50 се гордее с буен темперамент. Жилищните пространства на борда са проектирани, така че да се насладите на моменти на спокойствие и контакт с останалите. Голямата потопяема платформа за плуване предлага място за съхранение на джет ски, както и голяма гумена лодка, лесно достъпни, в готовност за забавления.

ИНТЕРИОР

Стъклена врата затваря кокпита, оформяйки втори салон вътре с панорамна гледка към морето. Отварящият се покрив осигурява перфектна вентилация. Кухнята, намираща се под салона, е напълно отворена. Окъпана е в светлина, идваща от предния илюминатор.
Интериорът вътре е стилно съчетание на топъл орех в контраст с гланцирани повърхности и тапицерия, и мека мебел в нюанси на меки кафеви тонове, бронз и кремаво. Възможностите за персонализиране са много: цветове, плотове, подови настилки, дървеснен декор и други.

ЛУКСОЗНО ИЗЖИВЯВАНЕ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Пространство, настаняване, практични функции: животът на борда на Gran Turismo 50 е истинско удоволствие.

 МЯСТО ЗА БАГАЖ

Голямо помещение на кърмата предоставя място за джет тендер с дължина до 2.80 м. Потопяемата платформа за плуване е проектирана за товар до 350 кг, а когато е в ход, там могат да се съхраняват яхт тендъра или джет ски.

ДВИГАТЕЛИ

Gran Turismo 50 е с двигатели Volvo IPS 600 (2 х 435 к.с.). Международно признат, той прави маневрите по-плавни, повишава ефективността и намалява разхода на гориво. Експерт в тази област, Beneteau е първата марка, разработваща корпус специално за този тип двигател.

МЕСТА ЗА СЪН

Каютата на собственика и тази за гости са с голямо легло и самостоятелна баня с отделен санитарен възел. Gran Turismo 50 се предлага във вариант с две и три каюти. Във варианта с две каюти има допълнителна всекидневна под салона, осигуряваща уютно уединение.

КУХНЕНСКИ КЪТ

Камбузът на Gran Turismo 50 е просторен, светъл и напълно оборудван. Има много места за съхранение, включително находчивия „магически ъгъл”. Това превръща готвенето в истинско удоволствие.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 15.78
Дължина на корпус: 14.17
Ширина на корпус: 4.40
Водоизместимост: 13 640.00
Капацитет на резервоара за гориво: 1300.00 l
Капацитет на системата за прясна вода: 400.00 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 870.00
Двигател: IPS
CE Сертификат: B12/C12
Иновация: Плувна платформа