Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Gran Turismo 50 SPORT FLY

Gran Turismo 50 SPORT FLY

Gran Turismo 50 Sport Fly е спортна лодка с флайбридж, предлагаща несравними изживявания. Същността на гамата може да се види в нейния силует, който е убедително спортен. С много пространство за посрещане на приятели и близки на борда, ще се насладите на изключителния й комфорт и луксозна атмосфера.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Спортният флайбридж съответства изцяло на спортния силует на яхтата. От истинската панорамна “тераса” на флайбриджа ще се насладите на височината и на още по-невероятните усещания при каране. В кокпита седалките се превръщат в шезлонги, създавайки огромна зона за релакс. Специално лимитирано издание, налично в три различни цвята, подчертава стила на Gran Turismo 50 Sport Fly.

ИНТЕРИОР

За да се увеличи площта вътре е проектиран “мецанин”. Капитанската каюта преминава във вътрешната кухненска зона, която е по-долу. И двете помещения представляват изключително светли пространства. Благородните материали и контрастни цветове създават бляскава атмосфера на борда. Орехът е съчетан с гланцирани повърхности и тапицерия в меки кафеви тонове, бронз и кремаво. Gran Turismo 50 Sport Fly предлага много възможности за проява на индивидуалност.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА 5-ЗВЕЗДЕН КОМФОРТ

Gran Turismo 50 Sport Fly развива влечение към спортното плаване и предлага несравним комфорт.

СПОРТЕН Fly

Спортният флайбридж е истинска панорамна тераса. Усещанията при каране са десетократно засилени на открито. 360 ° гледка предлага по-голяма безопасност и оптимален комфорт. Спортният Fly е и пълноценна зона за релакс и забавления. Осем души могат да бъдат настанени около масата или да се насладят на местата за слънчеви бани.

МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Платформата за плуване слиза малко под нивото на водата. Така умело се свързва живущото пространство на борда със заниманията в свободното време във водата. Малка гумена лодка или джет ски могат да се съхраняват тук по време на плаване (тя издържа натоварване до 350 кг).
Външно помещение може да се използва за съхранение на джет тендер с дължина до 2.80 м, което го прави лесен за използване.

ДВИГАТЕЛИ

Gran Turismo 50 Sport Fly има двигатели Volvo IPS 600 (2 х 435 HP). IPS технологията гарантира маневреност. Световно известна, тя увеличава ефективността на двигателя и намалява разхода на гориво. Beneteau е първата марка, разработила корпус специално за IPS и днес е експерт в тази област.

КУХНЕНСКА ЗОНА

Откритият камбуз отдолу се радва на цялата светлина, влизаща през предния илюминатор. Напълно оборудван с електрически уреди, той предлага много място за съхранение, включително изненадващия „магически ъгъл”. Крайно практичен, камбузът ще ви предложи удобствата на истински дом.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 15.78
Дължина на корпус: 14.17
Ширина на корпус: 4.40
Водоизместимост: 13 935.00
Капацитет на резервоара за гориво: 1300.00 l
Капацитет на системата за прясна вода: 400.00 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 870.00
Двигател: IPS
CE Сертификат: B14/C16/D16
Иновация: Ship Control