Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Gran Turismo 46

Gran Turismo 46

Gran Turismo 46 е най-новото поколение спортни лодки, ползващи Air Step технология. Това е стилна и хармонично проектирана лодка с ясно очертан спортен вид. Отличава се с находчиво оформление и предлага много възможности за проява на индивидуалност.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

С елегантната си спортна линия, Gran Turismo 46 съчетава напълно отварящ се покрив, електрически задвижвани странични стъкла и широка стъклена врата, която защитава кокпита. Перфектна комбинация между защита и свободно пространство, тя предлага два възможни плана на палубата. За първи път с най-новото поколение планиране на корпуса се предлага избор между двигател Volvo IPS 600 или Z Drive, позволяващ до 2 х 400 кс. Сигурен и изключително маневрен, този модел гарантира удоволствие зад щурвала.

ИНТЕРИОР

С апартамент на собственика с изглед към морето и от двете страни, простиращ се по цялата ширина на лодката и с каюта за гости с баня и отделен душ, Gran Turismo 46 предлага изключително качество на настаняване за този размер моторна лодка. Окъпани в естествена светлина и с перфектно проветрение, жилищните пространства излъчват удобство, подчертано от изисканите материали. Дървесни декори орех мат, съчетани с метализирани титаниеви детайли, кожа и гланцирани повърхности създават луксозна атмосфера. Gran Turismo 46 се предлага във вариант с две или три каюти.

ЗАЩИТЕНА И ОТКРИТА

Едновремено сигурен и открит, изключително просторният кокпит е с електрическо задвижване на страничните стъкла, като може да изберете и напълно отваряема стъклена врата.

ЗОНА ЗА СЛЪНЦЕ И РЕЛАКС

Gran Turismo 46 има изключително гъвкаво пространство за отдих, с възможност за избор на сгъваема пейка или модулен шезлонг. Накланящата се скамейка се управлява електронно, предлагайки два шезлонга, които се разпъват само чрез накланяне назад на облегалката.

СИЛА, ЕЛЕГАНТНОСТ И СТИЛ

Уместна комбинация между сила и изтънченост, Gran Turismo 46 е наслада както за капитана, така и за пасажерите. Гарантира чудесни изживявания при плаване и удоволствие в моментите на котва.

ПЛАТФОРМА ЗА ПЛУВАНЕ

Проектирана за натоварване до 350 кг, голямата платформа за плуване е потопяема и може лесно издържи теглото на джет или гумена лодка. Има гардероб за съхранение, в който да държите всичките си аксесоари за плуване и водни спортове на една ръка разстояние.

КУХНЕНСКА ЗОНА И САЛОН

Окъпан в естествена светлина, камбузът в Gran Turismo 46 е проектиран в L-образна форма. Добре оборудван е с двоен керамичен котлон Kenyon, хладилник с фризер и много места за съхранение. За по-голямо удобство, може да се добави микровълнова и съдомиялна. Във варианта с две каюти, камбузът гледа към приветлива всекидневна, за да може да си бъбрите с останалите, докато приготвяте храната.

AIR STEP 2

Увеличавайки пространството под корпуса, с най-новото поколение на Air Step технологиите, Gran Turismo 40 печели 1,5 възела при максимална скорост. Това е невероятен напредък. Въпреки намаления разход на гориво, ускорява по-бързо и печели скорост. Това най-ново изобретение е доказало своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-улеснено преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.
Beneteau Air Step – Проектанти: Мод Тронкес, Патрик Таблю, Реми Лавал-Жанет

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 14.78
Дължина на корпус: 13.50
Ширина на корпус: 4.20
Водоизместимост: 10530
Капацитет на резервоара за гориво: 900 l
Капацитет на системата за прясна вода: 400 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 870
Двигател: Z-drive или IPS
CE Сертификат: B12/C12
Иновация: Air Step® 2