Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Gran Turismo 40

Gran Turismo 40

Gran Turismo 40 пресъздава идеята за спортна яхта. Проектиран от талантливите ръце на Nuvolari и Lenard, този нов вариант предлага както удоволствие за окото, така и силни усещания. Дизайнът на тази лодка е хармоничен, с перфектно организиран интериор и високо качество на изработката и детайлите.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Стройният профил на Gran Turismo 40, подчертан в нейната hardtop версия и впечатляващото странично остъкляване, подсилват изразения ú спортен характер. С централната си конзола за управление и Air Step® корпус от най-ново поколение, тя предлага страхотно представяне и безопасност при движение с до 38 възела. Пространството в кокпита е голямо и организирано по необичаен начин. Побира до 11 души. С две възможности за оформление, открития кухненски кът (на кърмата или в кокпита) се адаптира към различните начини на живот на борда.

ИНТЕРИОР

Разположението на долната палуба ви дава усещане за пространство без конкуренция сред лодките с този размер. С изложение към просторния салон, напълно оборудваната кухненска зона допълва този на основната палуба. Gran Turismo се предлага с две каюти и баня с отделен душ.  Дървесните декори в орех мат, в комбинация с гланцирани повърхности и мека мебел в пастелени нюанси на кремаво, придават изключително фин и елегантен стил на обзавеждането.

ЕЛЕГАНТНОСТ, КАЧЕСТВЕНИ ДОВЪРШИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ И ГАРАНТИРАНИ УСЕЩАНИЯ

С цялостния си дизайн, както и с многото детайли, Gran Turismo 40 показва перфектен баланс между силен спортен темперамент и практични функции, които правят живота на борда лесен и луксозен.

ОТКРИТОСТ

Комбинирайки находчиво защита за пътниците и усещане за простор и откритост на яхтата, Gran Turismo 40 има плъзгащ покрив, който може да се прибере назад. Благодарение на подвижното странично остъкление, което се прибира напълно, просторният кокпит може да посрещне безпроблемно единадесет души.

ЗОНИ ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Преобразуването на седалките в кокпита в огромни шезлонзи увеличава местата за отдих, разширявайки съществуващата вече зона за слънчеви бани от 4m² на предната палуба.

ПЛАТФОРМА ЗА ПЛУВАНЕ

Слизайки точно под водната повърхност, 1.30 м моторизирана платформа за плуване стабилизира лодката на котва, държи я, когато е в ход и осигурява лесен достъп до водата за развлекателни дейности.

AIR STEP® 2

Увеличавайки количеството въздух под корпуса посредством най-новото поколение Air Step технология, Gran Turismo 40 печели 1,5 възела при максимална скорост. Това е невероятен напредък. Въпреки намаления разход на гориво, ускорява по-бързо и печели скорост. Това най-ново изобретение е доказало своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завои. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 12.67
Дължина на корпус: 11.50
Ширина на корпус: 3.85
Водоизместимост: 7935
Капацитет на резервоара за гориво: 650 l
Капацитет на системата за прясна вода: 200 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 740
Задвижване: Stern Drive
CE Сертификат: B10/C10
Иновация: Air Step® 2