Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
FLYER 8.8 SUNdeck

FLYER 8.8 SUNdeck

Flyer 8.8 SUNdeck е пример за технология, съчетаваща изключителна ефективност в морето и високо ниво на комфорт. Използваща второ поколение AirStep® корпус, тя може да се похвали с до 500 к.с мощност на двигателя и капацитет до 11 души. Карането на този тип лодки е истинско удоволствие, тъй като Flyer 8.8 SUNdeck съчетава емоция, спокойствие и безопасност до съвършенство.

ДИЗАЙН

Еднакво елегантна и спортна, Flyer 8.8 SUNdeck е разпознаваема със специфичния страничен профил и дизайн на предното стъкло. Пространството е разпределено с акцент на зоните за релакс и има голяма зона за слънчеви бани в предната част с два или три шезлонга. Елегантен и изключително просторен, интериорът на Flyer 8.8 SUNdeck е декориран в топли нюанси на кафе и бордо.
Стеснен при носа, отличителният й V-образен корпус се движи по вода перфектно.

БЕЗКРАЙНО ПРИВЛЕКАТЕЛНА

Стилът и линията на Flyer 8.8 SUNdeck са привлекателни, а оборудването е удивително удобно за този размер лодка. Тя си остава перфектна лодка за еднодневни излети, но с изключително иновативен интериор, високо качество на мебелите и оборудването, което я прави подходяща за по-широк спектър от програми, дори и кратки круизи.

ИНТЕРИОР

Със странични илюминатори, люк с гледка към небето и перфектна вентилация, предната каюта е с високо ниво на комфорт с двете удобни легла. През деня това помещение се превръща в огромен салон, побиращ осем души около масата. Невероятно просторният интериор е оборудван с хладилник, микровълнова печка, отделно мокро помещение с тоалетна и душ кабина, а също и средна преходна кабина в задната част.

ЗОНИ ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Разположението на големите шезлонги в предната част осигурява лесен достъп до места за складиране, както и по-лесно закотвяне. Задната седалка също се превръща в шезлонг.

AirStep® 2

Увеличавайки притока на въздух под корпуса, AirStep® 2 е иновативна технология, която увеличава ефективността, безопасността и комфорта при плаване. Освен намаления разход на гориво, лодката ускорява по-бързо и печели скорост. Тази иновация е доказала своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ДВИГАТЕЛ

 

Разработен в тясно партньорство със Suzuki, Flyer 8.8 е съвместим с двигател, развиващ до 500 конски сили и има 400 литров резервоар или 600 литра, като опция за избор.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 9.00
Дължина на корпус: 7.98
Ширина на корпус: 2.94
Водоизместимост: 3200
Капацитет на резервоара за гориво: 400 l
Капацитет на системата за прясна вода: 100 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 500
Двигател: извънбордов
CE Сертификат: B8/C11
Иновация:
Air Step®