Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
FLYER 7.7 SUNdeck

FLYER 7.7 SUNdeck

Flyer 7.7 SUNdeck има впечатляващо ниво на комфорт и побира до 10 души на борда. С второто си поколение AirStep корпус, тази лодка е разполага с просторна каюта, която ви позволява да удължите пътуванията по море.

ДИЗАЙН

Еднакво елегантна и спортна, Flyer 7.7 SUNdeck е позната със специфичния си страничен профил и лесно разпознаваем дизайн на предното стъкло. Разпределнеито на пространството е оптимално и предлага възможности за движение, какато и изключително голяма площ за слънчеви бани в предната част, достигаща близо 4 м2. Кабината е с два срещуположни дивана, които лесно могат да бъдат използвани като места за нощуване.
Ясно изразеният V-образен нос и почти отвесните повърхности на корпуса осигуряват отлично движение по водата.

УДОБСТВО НА ВСЯКА ЦЕНА

Flyer 7.7 SUNdeck е лодка за отдих на слънце и е с нива на оборудване и покритие, които гарантират ненадминат комфорт на борда. Приятна за живеене и удобна за еднодневни излети, тя е построена върху корпус последно поколение на технологията AirStep.

ЖИВОТ НА БОРДА

Цялото налично пространство в кабината е оптимално добре използвано. Просторният салон разполага с две места, които се преобразуват в легла за двама души. Голямият страничен илюминатор и люкът на палубата засилват усещането за простор и осигуряват отлична вентилация. Малкият камбуз е оборудван с 42-литров хладилник и микровълнова печка. За пълен комфорт, вътре има отделна баня с мивка, душ слушалка и морска тоалетна.

ЗОНИ ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Шезлонгът в предната част (1,73 m х 2 метра) е изключително голям и добре проектиран, разделен на четири секции, правейки достъпа до склад и закотвяне по-лесен. Задната седалка също се превръща в шезлонг.

AirStep® 2

Увеличавайки притока на въздух под корпуса, AirStep® 2 е иновативна технология, която увеличава ефективността, безопасността и комфорта при плаване. Освен намаления разход на гориво, лодката ускорява по-бързо и печели скорост. Тази иновация е доказала своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ДВИГАТЕЛ

Разработен в тясно партньорство със Suzuki, Flyer 7.7  е наличен с два или един двигател, развиващ до 300 кс и има 280 литров резервоар с възможност до 400 литра като опция.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 7.64
Дължина на корпус: 6.96
Ширина на корпус: 2.66
Водоизместимост: 2340
Капацитет на резервоара за гориво: 280 l
Капацитет на системата за прясна вода: 100 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 300
Двигател: извънбордов
CE Сертификат: C10/D10
Иновация:
Air Step®