Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
FLYER 6.6 SUNdeck

FLYER 6.6 SUNdeck

С кокпит и внушително голям шезлонг отпред, Flyer 6.6 SUNdeck предоставя значителна площ за слънчеви бани. Вътре, цялото налично пространство е оптимално разпределено и ви дава възможност да прекарате нощта на борда. Оборудвана с най-новото поколение корпус с технологията Airstep®, тази моторната лодка с извънбордов двигател предлага незаменим комфорт при плаване.

ДИЗАЙН

Flyer 6.6 SUNdeck е изключително елегантна, със спортен вид, със специфичен страничен профил и впечатляващ дизайн на предното стъкло. С много възможности за избор на оформление на палубата, тази версия прави възможно най-доброто по отношение на пространството отделено за релакс.
Стеснен на носа, специалният V-образен корпус има впечатляващо сцепление с водата.
Кафявата линия по цялата дължина е характерна за SUNdeck линията.

БЕЗКРАЙНО СЛЪНЧЕВА

Flyer 6.6 SUNdeck  е насочена към всеки, който желае да се наслади на слънцето и пълния релакс. Каютата и нивото на оборудване ви позволяват по-дълги бягствата от ежедневието. Корпусът е оптимизиран от двигател, предложен от Сузуки, които са партньор в развитието на модела.

ЗОНИ ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Единствен по своя размер, свръх големият шезлонг на носа е безопасен, удобен и приканва за безвремие. Сгъваемата седалка на кърмата бързо предлага втора зона за слънчеви бани по цялата ширина на лодката.

УПРАВЛЕНИЕ

Оборудван с два стола с възглавница, командният пулт гарантира отлична защита.

AirStep® 2

Увеличавайки притока на въздух под корпуса, AirStep® 2 е иновативна технология, която увеличава ефективността, безопасността и комфорта при плаване. Освен намаления разход на гориво, лодката ускорява по-бързо и печели скорост. Тази иновация е доказала своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ДВИГАТЕЛ

Разработен в тясно партньорство със Suzuki, Flyer 6.6 е съвместим с двигател до 200 конски сили и има 170 литров резервоар за гориво.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 6.80
Дължина на корпус: 6.10
Ширина на корпус: 2.50
Водоизместимост: 1618.00
Капацитет на резервоара за гориво: 170 l
Капацитет на системата за прясна вода: 100 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 200
Двигател: извънбордов
CE Сертификат: C8/D10
Иновация:
Air Step®