Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
FLYER 6.6 SPORTdeck

FLYER 6.6 SPORTdeck

Flyer 6.6 SPORTdeck е спортна лодка с извънбордов двигател, носеща неподправен младежки дух и проектирана за емоции и удоволствия. Перфектно балансирана, без значение от скорост и разпределение на пътниците на борда, тази прекрасна лодка обещава чудесни разходки при пълна безопасност.

ДИЗАЙН

С ниския профил на предното стъкло, заобикалящо кокпита, впечатляващ стил и свеж жълт цвят, категорично спортният вид на Flyer 6.6 SPORTdeck е невероятно привлекателен. Ниската й линия по вода и двете места за управление от двете страни на централния коридор, я правят истинската спортна лодка. Ясно изразеният V-образен нос и почти отвесните повърхности на корпуса осигуряват отлично движение по водата.

БЕЗКРАЙНО ДРЪЗКА

Дързостта на находчивите пространства за съхранение, нивото на оборудване, начина, по който се организира пространството и палуба, побираща десет души, правят тази спортна дневна лодка особено привлекателна. Построена върху най-новото поколение корпуси Airstep®, тя е изключително безопасна. Двигателят, дело на Сузуки, които сътрудничат в разработването на лодката, оптимизира работата на тази спортна лодка с извънбордов двигател, създадена за емоции.

ОБОРУДВАНЕ

Точно както седалките на кърмата и двете седалки отпред на носа се превръщат в шезлонг. С много пространство за съхранение, поставки за чаши, жабка, вградени тонколони в конзолата за управление и тоалетна в предната част под седалките, Flyer 6.6 SPORTdeck предлага набор от оборудване за избор.

КОМАНДНО ТАБЛО

Насладете се на повече удоволствие с по-ниско разположените капитанско и помощник- капитанско място.

AirStep® 2

Увеличавайки притока на въздух под корпуса, AirStep® 2 е иновативна технология, която увеличава ефективността, безопасността и комфорта при плаване. Освен намаления разход на гориво, лодката ускорява по-бързо и печели скорост. Тази иновация е доказала своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ДВИГАТЕЛ

Разработен в тясно партньорство със Suzuki, Flyer 6.6 е съвместим с двигател до 200 конски сили и има 170 литров резервоар за гориво.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 6.80
Дължина на корпус: 6.10
Ширина на корпус: 2.50
Водоизместимост: 1754
Капацитет на резервоара за гориво: 170 l
Капацитет на системата за прясна вода: 100 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 200
Двигател: извънбордов
CE Сертификат: C8/D10
Иновация:
Air Step®