Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
FLYER 6.6 SPACdeck

FLYER 6.6 SPACEdeck

Въплъщение на “открита” лодка, Flyer 6.6 SPACEdeck е иновативно проектирана лодка с напълно открита палуба. Нейните ергономичност и централен конзола за управление са замислени много внимателно да оптимизират всички характеристики на борда. Пространството позволява до осем души на борда.

ДИЗАЙН

С характерния си външен вид Flyer 6.6 SPACEdeck предизвиква възхищение.
Специфичният страничен профил и елегантен дизайн на предното стъкло подчертават спортния ú силует. С невероятно широката палуба тя предлага големи пространства за лодка с такъв размер и гарантира сигурно придвижване на борда. С ясно изразен V-образен нос, почти вертикалните повърхности на корпуса се плъзгат по водата перфектно. Оранжевата линия, типична за всички SPACEdeck, е отличителен белег на този модел.

БЕЗКРАЙНО ИЗОБРЕТАТЕЛНО

Комбинирайки сполучлив дизайн, интериорна модулност и спортно поведение, Flyer 6.6 SPACEdeck е истински пример за изобретателност. Партньорството със Suzuki по отношение на извънбордовия двигател оптимизира ефективността на корпуса, оборудван с най-новото поколение AirStep® технология.

МЕСТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

С места за съхранение под всяка седалка и голям рундук под кокпита, лодката може да се похвали с изключителна практичност за размера си.

МЕСТА

С капацитет до шест души, седящите места в предната част са идеално разположени, така че да могат да се сгъват и прибират. Голямата пейка отзад на кърмата се превръща в шезлонг и е проектирана с подвижна секция, която разчиства пътя към платформата за плуване.

УПРАВЛЕНИЕ

Оборудван с две места, конзолата за управление е отлично защитена.

AirStep® 2

Увеличавайки притока на въздух под корпуса, AirStep® 2 е иновативна технология, която увеличава ефективността, безопасността и комфорта при плаване. Освен намаления разход на гориво, лодката ускорява по-бързо и печели скорост. Тази иновация е доказала своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ДВИГАТЕЛ

 

Разработен в тясно партньорство със Suzuki, Flyer 6.6 е съвместим с двигател до 200 конски сили и има 170 литров резервоар за гориво.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 6.80
Дължина на корпус: 6.10
Ширина на корпус: 2.50
Водоизместимост: 1491
Капацитет на резервоара за гориво: 170 l
Капацитет на системата за прясна вода: 100 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 200
Двигател: извънбордов
CE Сертификат: C8/D10
Иновация:
Air Step®