Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
FLYER 5.5 SPACEdeck

FLYER 5.5 SPACEdeck

Flyer 5.5 SPACEdeck е удивително просторна и безкомпромисна лодка за дневни излети, с капацитет 6 души на борда. Тя е лесна за транспортиране с ремарке и се отличава с много опции, които я правят много специална моторна лодка с извънбордов двигател.

ДИЗАЙН

Дълга над 5 метра, Flyer 5.5 SPACEdeck се характеризира с широк нос със специфичен страничен профил и елегантен дизайн на предното стъкло. Вдъхновен от автомобилния дизайн, силуетът ú е спортен и решителен. Тя е отворена с централно командно табло, предлагайки изчистена палуба с големи пътеки за безопасно и лесно придвижване. Нейният специален V-образен корпус, стеснен на носа, отклонява с лекота водата и прави лодката изключително пъргава. Оранжевата линия, обща за всички Flyer SPACEdeck, е отличителен белег на този модел.

СПОКОЙСТВИЕ БЕЗКРАЙ

Разработена от Beneteau Powerboat, Flyer 5.5 SPACEdeck умело съчетава удоволствието от плаване с практичността. Нейният корпус е оборудван с най-новото поколение на AirStep® технология, осигурявайки безопасност и радост от плаването. Партньорът на Beneteau Suzuki – предлага богат избор от двигатели.

ПАЛУБЕН ПЛАН

Максимално разширена, палубата позволява много лесно придвижване. Безопасността е допълнително повишена от високи парапети. Централното командно табло е компактно и добре защитено.

ОБОРУДВАНЕ

Голямата седалка отзад се превръща в шезлонг и две големи складови ниши към носа, което я прави много приятна моторна лодка с извънбордов двигател. За времето на релакс се предлагат хладилна чанта, хамак, мачта за водни ски и Bimini тента.

ДВИГАТЕЛИ

Разработен в тясно партньорство със Suzuki, Flyer 5.5 е съвместим с двигател до 140 конски сили и има 135 литров резервоар за гориво.

AirStep® 2

Увеличавайки притока на въздух под корпуса, AirStep® 2 е иновативна технология, която увеличава ефективността, безопасността и комфорта при плаване. Освен намаления разход на гориво, лодката ускорява по-бързо и печели скорост. Тази иновация е доказала своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 5.26
Дължина на корпус: 5.18
Ширина на корпус: 2.34
Водоизместимост: 1204
Капацитет на резервоара за гориво: 136 l
Капацитет на системата за прясна вода: 55 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 140
Двигател: извънбордов
CE Сертификат: C6/D6
Иновация:
Air Step®