Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
FLYER 5.5 SUNdeck

FLYER 5.5 SUNdeck

Най-малката от гамата лодки за еднодневни плавания SPACEdeck, Flyer 5.5 SPACEdeck има всичко, което по-голяма лодка би предложила. Командното табло е подобно на това на Flyer 6.6. Побира до 6 души. Удобството на борда е забележително за този размер лодка.

ДИЗАЙН

Flyer 5.5 SUNdeck има впечатляващ спортен силует, подчертан от специфичния страничен профил, елегантен дизайн на предното стъкло и отличителната за всеки SUNdeck кафява странична линия. Възползвайки се от широчината на лодката, тя предлага две места на централната конзола, голяма седалка в задната част и лаундж зона в предната част, под която е се намира малка кабина. Много тесен при носа, специалният V-образен корпус се движи по вода перфектно.

ИЗНЕНАДВАЩО ДОБРА

Flyer 5.5 SUNdeck оптимизира всички ресурси на изключително просторната палуба. Отличава се с много просторна предна каюта за този размер лодка. Идеална е за съхранение на багаж. Нейният корпус и разнообразието от предлагано оборудване я правят чудесна лодка за еднодневни пътувания.

ЗОНА ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ

С превръщането на задната седалка във втори шезлонг се създава допълнителна зона за слънчеви бани, наред с тази, намираща се на носа на лодката.

УПРАВЛЕНИЕ

Командното табло с две места (по избор) осигурява добра защита и е подобно на това на Flyer 6.6.

ДВИГАТЕЛИ

Разработен в тясно партньорство със Suzuki, Flyer 5.5 е съвместим с двигател до 140 конски сили и има 135 литров резервоар за гориво.

AirStep® 2

Увеличавайки притока на въздух под корпуса, AirStep® 2 е иновативна технология, която увеличава ефективността, безопасността и комфорта при плаване. Освен намаления разход на гориво, лодката ускорява по-бързо и печели скорост. Тази иновация е доказала своята стойност, предлагайки отлична мореходност, по-лесно преминаване през вълни, линейно ускорение и лесно маневриране при завой. Ефектът “въздушна възглавница” на кърмата осигурява невероятен комфорт.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 5.26
Дължина на корпус: 5.18
Ширина на корпус: 2.34
Водоизместимост: 1320
Капацитет на резервоара за гориво: 136 l
Капацитет на системата за прясна вода: 55 l
Максимална мощност на двигателя (КС): 140.00
Двигател: извънбордов
CE Сертификат: C6/D6
Иновация:
Air Step®