Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
barracuda 9

Barracuda 9

Barracuda 9 комбинира иновативен дизайн, скорост, производителност и безопасност в едно. Тази спортна рибарска лодка се радва на перфектно контролирана мощност, а интериорът ú е проектиран за плаване. Това я прави особено привлекателен избор.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Корпусът на Barracuda 9 е агресивен, но и сигурен, и тя е перфектно балансирана. Оборудвана с Airstep® технология, тя е много удобна за управление. Оборудвана със стилна, защитена от вятър кабина на щурвала, палубата е и просторна, позволявайки свобода на движението. Тази лодка е предназначена за риболов и има функционални “работни зони” навън – кокпит и предна палуба. Barracuda 9 може да се похвали с втора конзола за управление във варианта с флайбридж.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Идеална е за лесно придвижване на борда, с достъп до щурвала от две странични плъзгащи се врати. Отвътре Barracuda 9 разкрива наистина комфортна обстановка. С табло, подготвено за пълно оборудване с електроника, голяма кабина отпред, място за душ и тоалетна, тя е готова за път. Всяко свободно пространство се използва като отделение за съхранение и прибиране на оборудване. Двата стола, на капитана и помощник-капитана, се завъртат към задната седалка и така се създава зона за хранене вътре.

РИБАР И ПЪТЕШЕСТВЕНИК В ЕДНО

С палуба и мебели, адаптирани към всякакъв климат, Barracuda 9 разполага с широка гама от приложения. На първо място рибарска лодка с характер, тя е приятна и за кратки пътувания или крайбрежно плаване. Чувствате се в безопасност на борда при всякакви обстоятелства, благодарение на изключително стабилния корпус.

ВЕРСИЯ ФЛАЙБРИДЖ

За по-добра видимост към заобикалящата морска шир, Barracuda 9 има вариант с флайбридж, оборудвана с второ командно табло.

СТИЛЕН КОРПУС

Вдъхновен от американските спортни рибарски лодки (V-образен корпус с ясни линия), корпусът на Barracuda 9 има AirStep® технология, осигуряваща оптимална ефективност, безопасност и комфорт. Лодката се гордее с бързо ускорение, максимална скорост, по-лесно преодоляване на завои, има отлична мореходност, благоприятстваща лесното преминаване през вълните. Air Step® създава голяма разлика по отношение на усещанията при плаване.

ДИЗАЙН

С предно стъкло в стил “модерен авантюрист” и внимание към детайла (дърво, неръждаема стомана, модерно табло), Barracuda 9 привлича с качество и дизайн.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 8.91
Дължина на корпус: 7.98
Ширина на корпус: 2.93
Водоизместимост: 3441
Капацитет на резервоара за гориво: 400
Капацитет на системата за прясна вода: 100
Максимална мощност на двигателя (КС): 450
Двигател: извънбордов
Сертификати: C10
Иновация: Air Step® 2

<div class=”fancybox-hidden” style=”display: none;”>
<div id=”offer_request”>

</div>
</div>