Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Antares 8

Antares 8

Antares 8 е моторна лодка за еднодневни разходки, риболовни турове и плаване със семейството. Животът на борда ѝ е истинско удоволствие, тъй като тя разполага с голям салон в кабината на щурвала с панорамна гледка. Изключително добре проектирана с модулни мебели, улесняващи живота на борда.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Проектирана от Sarrazin Design, в сътрудничество с Beneteau Powerboats, Antares 8 има корпус с класически профил. Кокпит салона е с капацитет за 4 човека. Той може стане шезлонг или полу-отворена предна платформа. Фокусирана върху удоволствието от прекараното време на борда, Antares разполага с плувна платформа на кърмата.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

С обширна гледка към морето, салонът в кабината се превръща в двойна кабина. Камбузът гледа към салона. Предната кабина има голямо двойно легло, окачен шкаф и прилежаща баня. Комфортът е изненадващ за лодка с този размер. На борда на Antares 8, топлият орех в облицовката придава съвременен изглед и прекрасно се съчетава с бежовите нюанси на тапицерията, създавайки уютна и модерна обстановка.

КЛАСИКА

Най-малката от гамата на Antares с вграден двигател, оборудването и функционалността на тази 8-метрова моторна лодка са изненадващи.

САЛОН

Салонът на Antares 8 е светъл и лесно приспособим. Може да е с обърнати едно срещу друго места или да се превърне в двойно легло (2 м х 1.20 м). Има стол за помощник-капитана, който да споделя удоволствието от плаването. Люкът на покрива оптимизира вентилацията.

КАМБУЗ

Antares 8 е с малка оборудвана кухня: мивка от неръждаема стомана, ламиниран плот, 2 газови котлона, чекмедже за съхранение, както и 42 л отделение за лед (хладилник по избор).

КОКПИТ

Просторният кокпит (2.40 м х 1.85 м) има салон, побиращ 4 човека. Може да се превръща в шезлонг. Има голям гардероб за багаж.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 8.36
Дължина на корпус: 7.48
Ширина на корпус: 2.95
Водоизместимост: 2785
Капацитет на резервоара за гориво: 300
Капацитет на системата за прясна вода: 100
Максимална мощност на двигателя (КС): 200
Двигател: вграден
Сертификати: C8/D8