Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Antares 7 OB

Antares 7 OB

Непреходна, най-новата Antares 7 се подчинява на трите ценности: безопасност, простота и удобство на борда. Надеждна лодка, създадена да се насладите на кратки крайбрежни круизи. Antares 7 лесно може да бъде теглена.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Иновативният корпус на Antares 7 може да се похвали с безопасност и отлична мореходност, предлагащ прекрасни емоции при движение. Тази моторна лодка с извънбордов двигател е с много елегантен силует, благодарение на V профила на върха ú. Лесно и безопасно, платформата с подвижна стълба в задната част осигурява бърз и лесен достъп до морето. Затваря се от малка врата, когато лодката е в движение.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Кабината на щурвала е заобиколена от прозорци и е с 360 ° изглед към морето. Стъклен плъзгащ се люк на покрива окъпва кабината в естествена светлина и допълнително подсилва усещането за простор. Облицовката в цвят орех и тапицерията допринасят за превръщането на Antares 7 в съвременна, но въпреки това безкрайно стилна лодка.

КРАТКИТЕ КРУИЗИ СА ТОЛКОВА ЛЕСНИ

Antares 7 е много пъргава в морето и има много сполучливи детайли. С две думи, тя е комбинация от удоволствие и радост. Задвижвана от 175 к.с. извънбордов двигател, тази моторна лодка предлага богат избор от програми само за един или няколко дни.

ТРАНСПОРТИРАНЕ

Лесно е да се организира еднодневна разходка с Antares 7. С дължина от 7.5 м и ширина 2.53 m, тя може бъде теглена на колесар.

МОДУЛ

Модулната пейка създава допълнително двойно легло и така можете да поканите 4-ма души на борда на Antares 7 за пътуване с нощувка. Подходяща за всички вкусове и ситуации, задната седалка в кокпита се разгъва в голяма зона за слънчеви бани.

ОБОРУДВАНЕ

Antares 7 има невероятно ниво на оборудване за лодка от своята категория: много място за съхранение, малък оборудван камбуз. Електрическа лебедка като допълнителна опция за по-лесно спускане на котва.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 7.48
Дължина на корпус: 6.48
Ширина на корпус: 2.50
Водоизместимост: 1924
Капацитет на резервоара за гориво: 170
Капацитет на системата за прясна вода: 50
Максимална мощност на двигателя (КС): 130 kW – 175 CV
Двигател: извънбордов
Сертификати: C8/D8