Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Antares 36

Antares 36

Antares 36 се фокусира върху удоволствието в ход и на котва и има огромен флайбридж, предоставящ втора командна станция, голяма зона за релакс и слънчеви бани. Вътрешното обзавеждане е проектирано така, че да е приветливо и изключително функционално, за да се насладите на семейно пътуване в пълна безопасност. Корпусът е стабилен, за да бъдете уверени във всяко море.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Beneteau Power Boat проектира корпуса на Antares 36, а отличителният ѝ стил се дължи на Sarrazin Design. Antares 36 има изключителната мореходност, присъща за  цялата гама. Обещава незабравими пътешествия в първокласен комфорт.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Интериорът на Antares 36 е приятен и многофункционален. Големият L-образен камбуз гледа към салона. При избор, допълнителни места за съхранение или друга седалка могат да се монтират като продължение на камбуза. Всяко кътче на борда е замислено да е максимално функционално. Лодката има няколко умело проектирани складови помещения и лесно достъпни сервизни отвори (двигател, ВиК и електричество).

ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРОЕКТ

ФЛАЙБРИДЖ

Зоната за управление на флайбриджа има регулируема подвижна седалка и конзола за упраление. Флайбриджът е с капацитет 4 души около масивната дървена маса. Просторна зона за слънчеви бани го превръща в идеално място за почивка. 30-литрова хладилна чанта се предлага по избор.

МЕСТА ЗА НОЩУВКА

Кабината на собственика има голямо двойно легло, окачен шкаф, два странични отвора и люк на палубата. Кабината за гости е с двойно легло, окачен шкаф и два отварящи се странични илюминатора. Двете помещения са светли и просторни.

КАБИНА НА ЩУРВАЛА

Можете да избирате между добавяне на място в салона или продължение на камбуза от многофункционално отделение за съхранение.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 11.37
Дължина на корпус: 9.98
Ширина на корпус: 3.80
Водоизместимост: 7076
Капацитет на резервоара за гориво: 650
Капацитет на системата за прясна вода: 320
Максимална мощност на двигателя (КС): 600
Двигател: вграден
Сертификати: B10/C12/D12