Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Antares 30s

Antares 30s

Класическа и неподвластна на времето, Antares 30 S лесно се адаптира към различни типове плаване. Тя е безопасна и удобна. Вярна на линията в гамата, нейният корпус е проектиран за отлична мореходност, което я прави особено надеждна. Заради изненадващо големите пространства на борда за отдих или за споделяне с близки и приятели, с нетърпение ще плавате на още по-големи разстояния.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Стилът на Antares 30 S, дело на Sarrazin Design, е несъмнено семпъл и елегантен. Седан версията (без флайбридж) на Antares 30 разполага със стандартен твърд покрив с два големи остъклени люка. Елегантната ѝ линия е неподвластна на времето и днес най-новото издание се предлага с декорация на корпуса в класическо сиво.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Antares 30S има изненадващо много простор на борда. Кабината на щурвала е голяма и светла, с гледка към морето. Оформлението на лодката е изключително добре обмислено. Орехът, подбран в облицовката на интериора, придава усещане за модерност, но и за уют. Тапицерията е решена в пясъчен цвят, но има и много други възможности за избор.

ПРОСТО ЗАШЕМЕТЯВАЩА

Antares 30S има много силни страни, сред които модулно обзавеждане, оптимизирано пространство, както и добре обмислено оборудване, което я прави много привлекателна.

КАМБУЗ

Кухнята, разположена на десния борд, е оборудвана с ламиниран плот, мивка от неръждаема стомана, газ котлон и фурна, прибори за хранене, 65л хладилник и място за микровълнова печка.

МЕСТА ЗА СЪН

Кабината на собственика има централно разположено легло, много пространство за съхранение, включително и окачено шкафче. Кабината за гости разполага с две легла на два етажа. За да се оптимизира пространството денем или за да отговори на нуждите на екипажа, горното легло може да се сгъва. Салонът лесно се превръща в двойна кабина. Antares 30 S е с капацитет от 6 спални места на борда.

ЗОНИ ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Огромен шезлонг в предната част е достъпен като опция за допълнително оборудване.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 10.22
Дължина на корпус: 9.98
Ширина на корпус: 3.35
Водоизместимост: 4450
Капацитет на резервоара за гориво: 375
Капацитет на системата за прясна вода: 145
Максимална мощност на двигателя (КС): 370
Двигател: вграден
Сертификати: B8/C10/D10