Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
banner image
Antares 30

Antares 30

Antares 30 е първата в гамата си моторна лодка с флайбридж, подходяща за плаване. Освен чудесна мореходност, характерна за цялата гама Antares, жилищното пространство за този размер лодка също е несравнимо. Оборудването е функционално и прави живота на борда лесен и приятен.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Характереният за Antares 30 стил е дело на Sarrazin Design. Лодката има класически вид с изчистени линии. Флайбриджът е особено просторен, със зона за слънчеви бани и втора станция за управление по избор. Сивият корпус на най-новото “класическо” издание е едновременно стилен и елегантен. Непреходна и удобна, Antares 30 е истинско удоволствие в открито море.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Antares 30 има ненадминато пространство на борда като организация и обзавеждането му е много добре подбрано. Кабината на щурвала е голяма и светла, предлагаща прекрасна панорамна гледка. Седящите места с изглед към морето позволяват да споделите радостта от каране на лодката с близки или приятели. Облицовка в актуалния топъл орех и светли бежови нюанси на тапицерията създават приятна атмосфера.

ПРОСТО НЕВЕРОЯТНА

Antares 30 се откроява с комфорта, който предлага. Нищо не може да се сравни с нейното удобство, обещаващо спокойни пътувания в пълна безопасност.

КАМБУЗ

Antares 30 разполага с оборудвана кухня вдясно на борд, с ламиниран плот, мивка от неръждаема стомана, газов котлон и фурна, прибори за хранене, 65 л хладилник и място за микровълнова печка.

МЕСТА ЗА СЪН

Antares 30 разполага с оборудвана кухня вдясно на борд, с ламиниран плот, мивка от неръждаема стомана, газов котлон и фурна, прибори за хранене, 65 л хладилник и място за микровълнова печка.

ЗОНИ ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Огромен шезлонг в предната част е достъпен при избор. Капитанската и салонните седалки може да се превърнат в шезлонг на мостика.

ФЛАЙБРИДЖ

Флайбриджът е просторен и с панорамна гледка, като има и две седалки в зоната за управление. Салонът е с U-образна форма около масата. Стълбата за достъп има твърди стъпала от естествено дърво и конструкция от неръждаема стомана. Целият флайбридж е заобиколен от парапети от неръждаема стомана, осигуряваща оптимална безопасност.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обща дължина: 10.22
Дължина на корпус: 9.98
Ширина на корпус: 3.35
Водоизместимост: 5130
Капацитет на резервоара за гориво: 375
Капацитет на системата за прясна вода: 145
Максимална мощност на двигателя (КС): 370
Двигател: вграден
Сертификати: B8/C10/D10